Україна планує закрити пасажирське залізничне сполучення з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна планує закрити пасажирське залізничне сполучення з Росією

Україна планує закрити пасажирське залізничне сполучення з Росією

Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Україна має намір припинити пасажирське залізничне сполучення з Росією, передає ONLINE.UA з посиланням на "Економічну правду".

"Ми хочемо, щоб це рішення схвалювалося в комплексі заходів щодо ситуації в Азовському морі та окупацією Криму і частини східних областей", - заявив міністр.

Нагадаємо, влітку 2017 року російське видання "Комерсант" з посиланням на свої джерела в уряді України повідомляло, що найближчим часом Україна нібито готується припинити залізничне пасажирське сполучення з Росією. Тоді в "Укрзалізниці" цю інформацію спростували, а повідомлення про припинення пасажирських перевезень з РФ залізничники назвали таким, що "не відповідає дійсності".

Окрім того, варто зазначити, що "Київ-Москва" став найприбутковішим пасажирським поїздом УЗ в минулому році.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що український глава Петро Порошенко привітав рішення ЄС щодо введення санкцій проти шести російських компаній, які брали участь в будівництві незаконного Керченського моста. Він доручив МЗС України прискорити роботу щодо посилення українських санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?