Україна почала по-новому воювати з Росією: з'явилося важливе пояснення
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна почала по-новому воювати з Росією: з'явилося важливе пояснення

Україна почала по-новому воювати з Росією: з'явилося важливе пояснення
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що Україна усвідомила необхідність воювати з Росією по-новому, про що свідчать випробування зенітних ракет разом із початком зведення вежі для забезпечення телевізійного мовлення на Крим.
Про це Магда написав в статті для ONLINE.UA.
"Кремль після обрання Дональда Трампа практично не приховує своїх надій на потепління відносин із Вашингтоном. Чекати залишилося всього півтора місяці, але Трамп поки не дав підстав розраховувати на зближення США з Росією, скоріше, навпаки: анонсовані призначення в його адміністрації не дають РФ приводів для оптимізму. Але Путіну доводиться чекати вступу 45-го американського президента на посаду, щоб остаточно визначитися зі своєю позицією у відносинах із найпотужнішою державою світу. Оновлена ​​Концепція зовнішньої політики Російської Федерації, як і раніше просякнута негативним ставленням до Штатів, з якими в Кремлі розраховують досягти взаєморозуміння в справі поділу впливу на світ. При цьому в історичній ретроспективі республіканці традиційно були більш жорсткими у своїй зовнішній політиці", - написав політолог.
Читайте також: Трамп викликав захват кадровим рішенням, яке навряд чи сподобається Путіну
За його словами, в України також є півтора місяці, щоби показати свою зацікавленість у подальшій плідній співпраці з США.
"Україна має не менше півтора місяців для більш чіткого визначення своїх зовнішньополітичних інтересів і демонстрації зацікавленості в розвитку співробітництва з США. В цьому аспекті прагматичні представники Трампа вірять переважно справам, тому випробування зенітних ракет разом із початком зведення вежі для забезпечення телевізійного мовлення на Крим виглядають ознаками усвідомлення українським керівництвом необхідності асиметричної відповіді на гібридну російську агресію", - зазначив Магда.
Повний текст статті  читайте на ONLINE.UA: Ракетами по Путіну: нова тактика Києва

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?