Україна потрапила в десятку рейтингу країн за рівнем смертності в ДТП
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна потрапила в десятку рейтингу країн за рівнем смертності в ДТП

Україна потрапила в десятку рейтингу країн за рівнем смертності в ДТП
Джерело:  online.ua

Україна потрапила на десяту сходинку рейтингу за рівнем смертності в дорожньо-транспортних пригодах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані аналітичної групи Corestone Corp.

На перше місце рейтингу потрапила Грузія, на друге - Росія, на третє - Вірменія. Четверте й п'яте місця відповідно посіли Індія та США. Із шостої по дев'яту сходинку в рейтингу посіли Болгарія, Туреччина, Латвія та Албанія.

Читайте також: У Києві неадекватний водій влаштував небезпечну ДТП: з'явилися фото і відео 

Показники смертності на українських дорогах в 3-4 рази вищі, ніж в європейських країнах, де вже є обмеження швидкості руху для транспортних засобів у населених пунктах.

Згідно статистики, кожного дня в Україні відбувається в середньому 554 ДТП. З великим відривом за кількістю аварій лідирує Київ, де за 10 останніх років сталося більше 500 тисяч ДТП.

Як повідомляв ONLINE.UA, Київ увійшов до топ-10 міст, які є найменш комфортними для життя в них, за версією журналу The Economist. Українська столиця посіла 131 місце зі 140 в загальному списку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?