Україна прокоментувала скандальну заяву Трампа про "російський" Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна прокоментувала скандальну заяву Трампа про "російський" Крим

Україна прокоментувала скандальну заяву Трампа про "російський" Крим
Джерело:  online.ua

Прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца заявила, що Україна не реагуватиме на заяву президента США Дональда Трампа про "російський" Крим.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"Ми не будемо реагувати. По-перше, ми ніколи не реагуємо на плітки. Мені відомо, що Білий дім не відреагував, сказавши, що ця інформація відсутня у них", - сказала Беца в коментарі журналістам.

Варто зазначити, що влада США досі офіційно не підтвердила інформацію про подібну заяву американського лідера. Так, прес-секретар Білого дому Сара Сандерс зазначила, що їй нічого не відомо з приводу можливих слів президента США Дональда Трампа про те, що Крим є "російським".

"Я не знаю про подібні слова. Я чула, що це було повідомлено журналістами, але я не буду коментувати приватну розмову, в якій я не брала участі й про яку в мене немає інформації", – додала вона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський глава Дональд Трамп на саміті "великої сімки" шокував черговою скандальною заявою. Він назвав окупований Крим "російським", так як жителі півострова розмовляють російською мовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?