Україна просить доступу до місця падіння ракети в Польщі — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна просить доступу до місця падіння ракети в Польщі — Данілов

Україна просить доступу до місця падіння ракети в Польщі — Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов за результатами Ставки верховного головнокомандувача заявив, що Україна виступає за спільне подальше вивчення інциденту з падінням ракети у Польщі і просить доступу до місця події.

Джерело: РНБО

РНБО закликає надати доступ Україні до місця падіння ракети в Польщі

Ми виступаємо за спільне з партнерами подальше максимально детальне вивчення цього інциденту. Готові передати партнерам наявні у нас докази російського сліду. Очікуємо також від партнерів інформацію, на підставі якої був зроблений остаточний висновок про те, що йдеться про ракету української ППО.

Також Україна просить невідкладно надати доступ до місця вибуху представникам Міністерства оборони України та Державної прикордонної служби України.

Залишаємося повністю відкритими до всебічного вивчення ситуації та узгодження висновків на основі всього комплексу наявних даних.

Зазначається, що лише росія та її ракетний терор винні у тому, що сталося.

У зв’язку з цим нагадуємо, що убезпечити регіон Центральної Європи від російських ракет можна лише шляхом розбудови дієвого повітряного щита над територією України.

Нагадаємо, що 15 листопада РФ завдала масованого удару понад сотнею ракет, зруйнувавши важливі елементи цивільної інфраструктури.

На територію Польщі впали дві ракети, ймовірно української ППО, загинули дві людини.

16 листопада під головуванням Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського відбулося засідання Ставки, на якому були всебічно розглянуті вчорашні події у Польщі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?