Україна розшукує соратника російських нацистів, які воювали на Донбасі: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Україна розшукує соратника російських нацистів, які воювали на Донбасі: з'явилося фото

Україна розшукує соратника російських нацистів, які воювали на Донбасі: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Український волонтер Семен Кабакаєв звернувся до користувачів соцмережі з проханням повідомити будь-яку інформацію про бойовика з позивним "Хохол", який знищив БТР з українськими військовими в Луганській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Кабакаєва.
Волонтер повідомив, що до проекту "Стоп Терор", координатором якого є Кабакаєв, звернулася військова прокуратура з проханням впізнати терориста.
"Головна військова прокуратура звернулася до нашого проекту Стоп Терор з проханням впізнати людину. Разом з російськими неонацистами Мильчаковим А.Ю. і Петровським Я.І. 05.09.2014 біля населеного пункту Привітне Луганської області знищив БТР з екіпажем 80 окремої десантної штурмової бригади. Цю людину звуть Сергій, позивний «Хохол». Можливо, раніше проходив службу в органах внутрішніх справ. На зазначених фотознімках «Хохол» хвалиться тим, як він «спалював» БТР", - написав Кабакаєв.


Читайте також:

Спійманий на Донбасі "поліцейський ДНР" розповів, як катував людей


Український волонтер додав, що будь-яка інформація дуже важлива.


Як повідомляв ONLINE.UA,

29 березня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі була напруженою: зафіксували 83 обстрілів, в результаті яких загинуло двоє українських військових, ще троє постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?