Україна скоро отримає ЗРК Patriot та Samp-T — речник Повітряних сил
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна скоро отримає ЗРК Patriot та Samp-T — речник Повітряних сил

Україна скоро отримає ЗРК Patriot та Samp-T — речник Повітряних сил
Джерело:  online.ua

За словами речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, найближчим часом Україна має отримати ЗРК Patriot та Samp-T від західних партнерів для захисту неба від ракетних атак та авіаударів злочинної армії РФ.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Україна має невдовзі отримати ЗРК Patriot та Samp-T

Patriot та Samp-T найближчим часом мають зайти в Україну. Було оголошено, що два місяці будуть навчатися наші фахівці. Очікуємо, що вони з'являться, - зазначив Ігнат.

Що може завадити скиданню армією РФ керованих бомб на Україну 

Речник Повітряних сил зазначив, що найбільш ефективним способом завадити скиданню злочинною армією РФ авіаційних бомб по Україні є вогневе ураження безпосередньо ворожої авіації.

За його словами, відігнати російські ворожі літаки подалі Україні допоможуть західні системи ППО, зокрема, ЗРК Patriot та Samp-T.

А найкраще - це сучасні західні винищувачі, які мають ракети класу повітря-повітря, здатні на великій відстані протидіяти російській авіації, -підкреслює речник ПС ЗСУ.

При цьому Ігнат визнав, що наразі Україні бракує зенітних ракет для запобігання великій кількості керованих бомб, які злочинна армія РФ скидає на цивільні і військові обєкти на лінії фронту на Донеччині.

Ви знаєте, що запаси не безкінечні: щоб збивати бомбу, потрібна зенітна ракета. Тоді виникне загроза, що у нас не вистачить ракет, щоби протидіяти російській авіації вже всередині країни. Завдання наших Повітряних сил - не допустити в нашому небі саме російських літаків і вертольотів. Коли вони з'являються і вже кидають бомби вільного падіння, то повірте: Апокаліпсис буде в рази більший, - підкреслив речник Повітряних сил.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?