Україна спровокувала багатьох прихильників диктатури на Заході — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна спровокувала багатьох прихильників диктатури на Заході — Свідомі про несвідоме

Україна спровокувала багатьох прихильників диктатури на Заході —  Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Чому повномасштабне вторгнення росії в Україну є провокативним для світових політиків та мислителів, які ще не позбулися своїх уподобань щодо тиранії обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Академік Української академії наук Віталій Луньов підкреслює, що зараз в України в інформаційному світовому просторі є абсолютна перевага, оскільки саме Україна реально зазнає не уявного тиранічного чи іншого гніту, а буквального і конкретного.

Чому війна спровокувала багатьох політиків та науковців

Академік зазначає, що війна росії проти України є першою за десятиліття спробою порушити світовий порядок після Другої світової війни.

Навіть у країн, які спочатку неохоче починали нам допомагати, також немає жодного аргументу на користь того, що ми як держава могли складати якусь небезпеку чи загрозу для росії. І тому російський напад на Україну, вже такий повномасштабний, - це та ситуація, яка зараз є дуже провокативною для всього світу, для науковців, для політиків, для громадських діячів щодо того, який дискурс вони будуть підтримувати.

Віталій Луньов розповів, що у будь-якій країні, навіть в демократичній і цивілізованій, є певна група людей, мислителів, які завжди будуть і хочуть підтримувати диктат влади й насильства.

Тому зараз, за словами академіка, для них є великим викликом те, як вони реагують на героїзм України і на ті військові події, що відбуваються.

І війна в Україні ставить в дуже незручне становище багатьох людей, політиків і мислителів. Тому ми сьогодні, як держава, як споріднена група етносів, які проживають на нашій території, неминуче є провокативними для тих, хто ще не готовий позбутися своїх уподобань щодо домінування тиранії і поділу світу на геополітичні зони.

Академік переконаний, що українці спростовують ідею поділу світу на геополітичні зони впливу і в цьому є беззаперечна перевага українського народу.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

Читайте також: Більше не "near russia": як Україні вдалося вибороти статус потужного гравця на міжнародній арені

«Свідомі про несвідоме» — це серія психологічних етерів, у якій беруть участь авторитетні фахівці з різних сфер, від психології до міжнародної економіки. Вони не тільки обговорюють найактуальніші теми сьогодення, а й дають поради українцям, як вберегти своє ментальне здоров’я під час війни та після її завершення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?