Україна веде перемовини про евакуацію 38 важкопоранених бійців з "Азовсталі" — Верещук
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна веде перемовини про евакуацію 38 важкопоранених бійців з "Азовсталі" — Верещук

Україна веде перемовини про евакуацію 38 важкопоранених бійців з "Азовсталі" — Верещук
Джерело:  online.ua

Українські представники ведуть переговори про обмін 38 важкопоранених бійців з заводу Азовсталь у Маріуполі. Після цього будуть вестися переговори про порятунок інших.

Джерело: Ірина Верещук

Україна веде переговори про обмін поранених бійців з Азовсталі

За дорученням Президента ми ведемо дуже складні перемовини щодо евакуації важкопоранених бійців з Азовсталі в обмін на полонених росіян, - повідомила Верещук.

Вона зазначила, що публічні коментарі деяких політиків, журналістів та громадських діячів щодо змісту переговорів не тільки дезінформують та дезорієнтують суспільство, а й шкодять переговорному процесу.

Я дуже прошу. Йдеться про життя людей. Утримайтеся від публічних коментарів про те, чого не знаєте. Якщо все вийде і ми витягнемо людей, потім робіть, що хочете. А зараз прошу бути відповідальними та не заважати.

Вона прояснила, що зараз Україна веде переговори лише про 38 важкопоранених (лежачих) бійців.

Працюємо покроково. Обміняємо 38 важких, потім будемо рухатись далі. Зараз немає перемовин про обмін 500 або 600 людей, про що повідомляють деякі ЗМІ.

Вона закликала всіх працювати серйозно, не пускатися в нереальні міркування та заяви. За словами Верещук, тільки реалістичність і тверезість думок та дій дасть результат.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?