Україна виходить ще з трьох договорів СНД
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна виходить ще з трьох договорів СНД

Україна виходить ще з трьох договорів СНД
Джерело:  Укрінформ

У середу, 22 травня, відбулося останнє засідання Кабміну під головуванням Володимира Гройсмана. Зокрема, члени уряду ухвалили проект постанови про вихід України з трьох договорів, укладених у межах Співдружності Незалежних Держав, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Укрінформ».

Результатом постанови стане припинення для України дії наступних угод:

1) Угоди про запобігання подвійного оподаткування доходів і майна;

2) Угоди між державами-учасницями СНД про співробітництво і взаємну допомогу з питань дотримання податкового законодавства і боротьби з порушеннями у цій сфері;

3) Угоди про співробітництво держав-учасниць СНД у боротьбі з податковими злочинами.

 У пояснювальній записці зазначається, що ці міжнародні договори втратили своє практичне значення у звязку з тим, що у сфері дотримання податкового законодавства діють міжнародні міжурядові договори про уникнення подвійного оподаткування з окремими країнами СНД.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голова уряду Володимир Гройсман підтвердив, що сьогодні буде подано до парламенту заяву про його відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?