Україна влаштує перевірку російських військових частин на кордоні
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна влаштує перевірку російських військових частин на кордоні

Україна влаштує перевірку російських військових частин на кордоні

Представники Міноборони України отримали офіційний дозвіл від російських властей на перевірку військових підрозділів Збройних сил Росії, що знаходяться в Ростовській області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".
Перевірка буде проведена в період з 16 по 19 січня — українці відвідають військові підрозділи, дислоковані в Ростовській області, яка межує з Луганською та Донецькою областями України.
За словами представника Міноборони РФ Сергія Рижкова, Україна запросила проведення інспекції у рамках Віденського документу 2011 року про заходи зміцнення довіри та безпеки.


Читайте також: Стало відомо про нахабну вимогу Росії у переговорах по Донбасу


Київ визначив район, який займає площу близько 16 тисяч квадратних кілометрів.


Подібні заходи проводяться з метою визначення масштабів здійснюваної в межах зазначеного району та підлягає попереднім повідомленням військової діяльності (або підтвердження її відсутності).


Українські військові будуть збирати інформацію про структуру і завдання військових частин.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  соцмережі були шоковані відео з найманцем із Росії, котрий просив грошей на дорогу з Донбасу додому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?