Україна ввімкнула режим "нападай": чому контрнаступ ЗСУ змусив панікувати усю Росію
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна ввімкнула режим "нападай": чому контрнаступ ЗСУ змусив панікувати усю Росію

Україна ввімкнула режим "нападай": чому контрнаступ ЗСУ змусив панікувати усю Росію
Джерело:  online.ua

У чому полягає психопатія російського диктатора Володимира Путіна та як масштабний контрнаступ ЗСУ посіяв тотальну паніку в армії РФ обговорювали у новому випуску циклу психологічних етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук, академік Української академії наук Віталій Луньов та професор нейропсихології Богдан Ткач.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Масштабний та успішний контрнаступ ЗСУ став приємною несподіванкою для українців та усього цивілізованого світу.

Однак армію Російської Федерації він шокував та паралізував настільки, що вона навіть відмовилися від вирішального бою та ганебно почала тікати з окупованих територій.

Доктор психології Василь Мосійчук на тлі останніх подій вирішив з'ясувати, що саме посіяло таку паніку серед російських військ та чи панікує зараз сам очільник Кремля Володимир Путін.

Путін — психопат, налаштований на нескінченну війну з соціумом

Звичайно, вкрай важко зрозуміти, що зараз відбувається в голові російського диктатора, адже він не звичайна пересічна людина, а справжній психопат та перверт.

Психопатія — це антисоціальний розлад особистості. Тобто це розлад, який пов'язаний лише з одним — завжди воювати із законом, із нормою, із правилами. Психопат завжди відчуває виклик й потребу щось зламати. Якщо є якісь правила і домовленості — він хоче порушити їх. Це дуже нав'язливий стан. І в цьому плані путінська політика є дуже перверсивною. Бо перверт — це той, хто нав'язує своє бажання іншому.Тому в такому міксі перебуває уся Росія. Вона живе в очікуванні того, як змінити закон, порадок та правила, за якими живе увесь цивілізований світ після Другої світової війни, — пояснює академік Української академії наук Віталій Луньов.

Вас може зацікавити: Змінити ситуацію в Росії може лише демократична революція — академік Української академії наук Віталій Луньов

Контрнаступ ЗСУ змусив панікувати не лише армію РФ, але й усіх росіян

За словами професора нейропсихології Богдана Ткача, Збройним силам України за лічені дні вдалося зробити неможливе.

Вони не просто відвоювали величезну кількість територій, а ще й змусили росіян у паніці тікати.

Росіяни зараз відчувають те, що відчували українці на початку повномасштабного вторгнення РФ. У нас в перші дні також була сильна паніка. Особливо люди, які до цього уразливі, миттєво залишили окуповані території й перемістилися на захід країни. Вони перенесли паніку на ту частину населення, яка не була безпосередньо в епіцентрі війни. І ті, хто подивилися на панікуючих людей, панікували ще більше, ніж люди, які залишилися на окупованих територіях, - пояснює експерт.

Богдан Ткач звертає увагу на те, що зараз росіяни відчувають таку саму паніку, як і українці у перші тижні війни.

Вони не можуть змиритися з фактом, що їхня "друга" армія світу просто відступає, тікає з поля бою.

Знаєте, в чому полягає суть паніки? В тому, що звичайний подразник сприймається як надзвичайний. І він проходить не через чолову кору, яка відповідає за мислення та раціональну обробку інформації. Він проходить напряму через мендалини. Після цього в людини запускається 3 варіанти дії: замри, тікай, нападай. У природі ми найчастіше обираємо варіант "тікай". Адже коли ти втичеш, у тебе буде менше пошкоджень. Це вмикається підсвідомо. Українці пройшли етапи "замри" та "тікай" й перейшли у режим "нападай". А от росіяни знаходяться в режимі "тікай". Взагалі російський народ схильний до масових психозів. Саме тому ця паніка лавиною починає йти усією територією Росії. І як цунамі набирає дедалі більшої хвилі. Це спричиняє паралізацію усієї країни. Через це військова машина РФ починає заклинюватися. Це дуже хороша тенденція, — наголошує Богдан Ткач.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар.

Читайте також: Битва світоглядів: чому еволюція українців є вирішальним фактором у перемозі над РФ

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?