Україна вже до наступного року може повернути анексований РФ Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна вже до наступного року може повернути анексований РФ Крим

Україна вже до наступного року може повернути анексований РФ Крим
Джерело:  online.ua

За словами військового експерта Романа Світана, анексією Донбасу та частини півдня України кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін зробив подарунок ЗСУ, дозволивши деокупувати не тільки Донбас, а також Крим. 

Джерело: "FREEDOM"

ЗСУ невдовзі мають звільнити Крим 

Той потік зброї, та підтримка нашої боротьби дає підстави сподіватися на повне звільнення українських територій до кордонів 1991 року. Якщо 2-3 рази посилити потік озброєння, це можна зробити вже в цьому році. Точно до весни ми Крим звільнимо, - переконаний експерт.

Сигналом до початку звільнення анексованого Криму може стати деокупація Мелітополя.

Якщо буде рішення щодо виходу наших військ на Мелітополь, то в принципі після звільнення Мелітополя можна займатися Кримом. Згідно з військовою наукою, це буде найоптимальніший варіант, - зазначив Світан.

У нього є надії, що Захід погодитися посилити поставки далекобійного озброєння.

Путін зробив подарунок Україні, коли ухвалив рішення приймати до Конституції Росії новозахоплені території. Справа в тому, що це тепер все йде одним кейсом: Крим, Донбас, Херсон і частина Запоріжжя...У Захода більше не буде ніяких надій на вирішення цього мирним шляхом. Думаю, будуть зняті бар'єри щодо постачання тієї зброї, яку ми запитуємо. Можливо, будуть поставлені літаки, заявлена генералом Залужним паритетна зброя рівня "Томогавка" дальністю до 2 тисяч км, щоб ми могли діставати до Уралу і руйнувати військові об'єкти на території Росії, - наголосив експерт.

В РФ почалась підготовка до усунення Путіна від влади 

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов зазначив, що Кремль продовженням ганебної війни загнав себе у глухий кут.

Росія не може саме зараз зупинитись, бо це тільки пришвидшить її розділення і руйнацію. Росія загнала себе в глухий кут, з нього ще реально вийти. Це визнання, що все це сталося помилково, вихід за адмінкордони 1991 року і початок вибудовування якогось діалогу з усім світом. Але це автоматично означає трансфер влади, - наголошує керівник ГУР.

За його словами, певні підготовчі процеси до усунення Путіна від влади вже йдуть.

Є суперництво, це не один кандидат, їх кілька. Про певних з них інформація в ЗМІ просочується, певних – ні, - пояснює Буданов.

Буданов вважає, що трансфер влади може мати позитивні наслідки для України за певних умов.

Він дасть Україні плюс лише в одному випадку – якщо вони приймуть цю парадигму сприйняття світу, захочуть видозмінитися. Це перша умова. Друга – ми чітко зробимо висновки про те, що було ці всі роки, і будемо правильно вибудовувати наше життя. У всіх інших випадках це нічого не змінить, - підкреслив Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?