"Україна вже нас обманювала": відомий політик шокував цинічною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Україна вже нас обманювала": відомий політик шокував цинічною заявою

"Україна вже нас обманювала": відомий політик шокував цинічною заявою
Джерело:  online.ua

Українська влада може приховувати правду про події 25 листопада у Азово-Керченській акваторії. З даною заявою виступив відомий політик, лідер Словацької національної партії (SNS) і голова словацького парламенту – Національної ради Андрій Данко, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу його політичної сили.

На думку політика, цей конфлікт має бути вирішено з "прохолодною головою, а не показуючи пальцем, поки не буде відомо, яким чином це сталося".

"Для нас дуже небезпечно, якщо напруженість посилюється. Але настільки ж небезпечно для нас робити заяви з дня на день на основі статей з медіа... Я не людина, яка довіряє Порошенку. Знову ж таки, за повідомленнями, Україна обманула з померлим журналістом (уточнюється, що йдеться про Аркадія Бабченка. - ред.). Ми повинні спокійно подивитися на всі події і факти, але насправді я боюся, що деякі люди з нами знову просто зіграли. Не вимагайте від нас негайно давати судження і не вимагайте мільйона санкцій, важливий мир між Україною і Росією", - сказав він.

Окрім того, Андрій Данко згадав про майбутні президентські вибори в Україні у контексті подій у Азовському морі.

"Також необхідно сприймати конкретну ситуацію в Україні - не все біле або чорне. Ми молимося, щоб цей конфлікт зупинився якомога швидше дипломатичними засобами. Проте санкції не є ефективними. Словаччина повинна наполягати на такому тиску, щоб обидві сторони сідали за стіл і вирішували ситуацію без військового положення", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UА,  Україна буде намагатися вирішити конфлікт у Керченській протоці мирним шляхом, але залишає за собою право на самозахист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?