Україна вже звільнила від окупантів 919 населених пунктів
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна вже звільнила від окупантів 919 населених пунктів

Україна вже звільнила від окупантів 919 населених пунктів
Джерело:  online.ua

За інформацією заступника керівника Офісу президента України Кирила Тимошенка, відновили роботу органи української влади та місцевого самоврядування на звільнених від кремлівської окупаційної армії територіях Житомирської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей. Загалом звільнено 919 населених пунктів. З них в 29% вже відновили роботу органів місцевого самоврядування та їхніх виконавчих органів.

Джерело:  Telegram-канал Кирила Тимошенка

Україна вже звільнила від окупантів 919 населених пунктів 

Тимошенко повідомив, що у 192 звільнених від окупаційних військ РФ населених пунктах вже почали працювати гуманітарні штаби під керівництвом ОВА та спільно з ДСНС.

Відновленаробота Національної поліції у 336 деокупованих населених пунктах. У 70 - завершено розмінування територій.

Попри запеклі бойові дії у деяких районах, на Харківщині також розпочали відновлення інфраструктури.

Звільнено від окупантів селища Вільхівка та Мала Рогань, де вже навіть відновили електропостачання у 140 споживачів. З траси M-03 від Харкова до звільненого Чугуєва вивезли тридцять одиниць понівеченого військового та цивільного транспорту. Дорожники регулярно проводять аварійний ремонт автошляхів в містах попадання ворожої артилерії, - зазначив представник ОП.

У 74 з 919 деокупованих населених пунктів відновила роботу Укрпошта. Людям доставляють пенсії, посилки та продукти харчування.

У той же час голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що в області активно тривають бої з окупантами та відбувається загострення ситуації.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За його словами, у Пологівському районі суттєво загострилась ситуація.

На цей час бої активізувалися суттєво. Пологівський район, там загострилася ситуація. Боєзіткнення активізувалися. Хлопці тримають лінію оборони, але йде масований наступ противника, - зазначив Старух.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?