Україна закликала КНДР виконувати резолюції РБ ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна закликала КНДР виконувати резолюції РБ ООН

МЗС України
Україна закликала КНДР виконувати резолюції РБ ООН

Україна рішуче засуджує і вважає неприйнятними і провокаційними дії КНДР, пов'язані з запуском 7 лютого так званого штучного супутника "Кванменсон-4", який може бути таємним випробуванням балістичного ракетоносія, передає ONLINE.UA з посиланням на заяву Міністерства закордонних справ України.
"Незалежно від того, якою насправді була його мета, згаданий запуск, здійснений незабаром після ядерних випробувань на початку січня, є прямим порушенням Резолюцій РБ ООН 1695, 1718, 1874, 2094 та інших відповідних документів. Безвідповідальні дії Пхеньяна серйозно погіршують ситуацію з безпекою на Корейському півострові, підривають регіональний мир і стабільність", - зазначають у зовнішньополітичному відомстві.
"Україна закликає Пхеньян надалі утримуватися від подібних дій і повернутися до виконання відповідних резолюцій РБ ООН", - йдеться в заяві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?