Україна заманила: окупанти в Криму насмішили подробицями "викрадення" військових
Категорія
Події
Дата публікації

Україна заманила: окупанти в Криму насмішили подробицями "викрадення" військових

Україна заманила: окупанти в Криму насмішили подробицями "викрадення" військових
Джерело:  РІА Новини

У штабі Чорноморського Флоту РФ повідомили, що співробітники СБУ через підставних осіб нібито заманили двох російських військовослужбовців на територію України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
Нагадаємо, в Міністерстві оборони Росії заявили, що Служба безпеки України нібито викрала двох російських військовослужбовців і вивезла їх у Миколаївську область. Пізніше колишній кримський чиновник Володимир Гарначук сказав, що Служба безпеки України навряд чи могла викрасти в окупованому Криму двох російських військовослужбовців; швидше за все, військові самі перейшли "Чонгар" за українськими паспортами.
"На пункт пропуску "Джанкой" співробітники СБУ через підставних осіб заманили прапорщика Максима Одинцова і молодшого сержанта контрактної служби Олександра Баранова нібито для передачі їм завірених документів, що підтверджують отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах України", - повідомило російським журналістам джерело в ЧФ.
Читайте також: З'явилося нове відео з танками Росії на Донбасі
За його словами, відразу після виходу за російський кордон військовослужбовців затримали представники СБУ. Їх нібито вивезли в Миколаївську область України.
У мережі сміються.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Службі безпеки України пояснили, що двоє російських військовослужбовців, у викраденні яких Міноборони Росії звинуватило українські спецслужби, насправді є дезертирами, які перейшли на бік окупантів після анексії Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?