Україна запроваджує візовий режим для громадян РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна запроваджує візовий режим для громадян РФ

Україна запроваджує візовий режим для громадян РФ
Джерело:  online.ua

17 червня глава держави Володимир Зеленський офіційно повідомив, що Україна запроваджує візовий режим для громадян РФ. За його словами, уже сьогодні Кабінет міністрів повинен ухвалити це рішення.

Джерело: Телеграм-канал Володимира Зеленського

Україна запроваджує візовий режим для росіян - Зеленський

За словами українського лідера, у межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави він запропонував Кабінету Міністрів опрацювати питання перегляду режиму в’їзду російських громадян на територію України.

І сьогодні Кабмін має ухвалити це важливе рішення – Постанову «Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з Російською Федерацією», - йдеться в повідомленні Володимира Зеленського.

Окрім того, наголошується, що згідно із запланованим рішенням Кабінету Міністрів, з 1 липня 2022 року Україна запровадить візовий режим в’їзду для громадян РФ.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?