Україна здобула важливу перемогу у першому турі Еліт-раунду Євро-2017
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна здобула важливу перемогу у першому турі Еліт-раунду Євро-2017

Україна здобула важливу перемогу у першому турі Еліт-раунду Євро-2017
Джерело:  online.ua

Юнацька збірна України серед футболістів до 17 років успішно стартувала у відбірковому Еліт-раунді за вихід на Чемпіонат Європи-2017.
Як повідомляє ONLINE.UA, у першому турі "синьо-жовті" обіграли збірну Швеції з рахунком 2:1.
Підопічні Сергія Попова забили першими. На 34-й хвилині Мащенко відгукнувся на передачу Цітаішвілі і вразив ворота скандинавів.
Шведам вдалося відігратися за дві хвилини до кінця основного часу зустрічі. На 78-й хвилині після удару шведського футболіста м'яч рикошетом від Дмитрука влетів у наші ворота.
У час, що залишився українці пішли на відчайдушною штурм і добилися перемоги. Спершу Снурніцин вивів нашу команду вперед, потім Ісаєнко з забійної позиції не влучив у ворота в контратаці. А перед фінальним свистком наша команда залишилася в меншості. Холод отримав два попередження за дві хвилини.
У другому турі "синьо-жовті" зіграють c Францією, яка сьогодні битиметься з Австрією. Матч відбудеться в суботу, 25 березня.
У фінальну частину Євро-2017 потраплять переможці груп, а також сім власників других місць, які показали найкращі результати в матчах з першої і третьої командами своєї групи.
Відзначимо, що сьогодні збірна України U-19 також стартує в Еліт-раунді Євро-2017. У першому турі наша команда зіграє з Грецією. Також суперниками нашої збірної є команди Нідерландів і Фінляндії. У фінальну стадію вийде тільки переможець групи.
Дивіться: Представлена ​​нова форма збірної України: з'явилися фото і відео
ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ-2017 U-17. Еліт-раунд
ШВЕЦІЯ U-17 - УКРАЇНА U-17 - 1:2
0:1 Вадим Мащенко, 34'
1:1 Тарас Дмитрук, 78' - автогол
1:2 Ігор Снурніцин, 80+1'
Попередження: Карл Бйорк, 80' - Тарас Дмитрук, 63', Артем Холод, 80 + 3'
Вилучення: Артем Холод, 80+4'
Швеція: Тоннандер - Трінх, Петерсон, Столхеден, Фіннделл, Бйорк, Таннус (Ільяз, 71'), Вагіч (к), Крона, Кулусеквскі, Себбе (Мава, 59')
Україна: Лтайф - Слива, Снурніцин, Супряга (Холод, 68'), Ващишин, Цітаішвілі (Кащук, 61'), Ісаєнко, Харжевскій (к), Мащенко (Волошин, 71'), Дмитрук, Приходько

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?