Україна знову дає воду окупованій Луганщині: на Донбасі роз'яснили ситуацію
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна знову дає воду окупованій Луганщині: на Донбасі роз'яснили ситуацію

Україна знову дає воду окупованій Луганщині: на Донбасі роз'яснили ситуацію

Окуповані бойовиками так званої  ЛНР райони Луганської області знову будуть отимувати питну воду  після того, як компанія "Луганське енергетичне об'єднання" получило часть оплаты за электричеств от Попаснянского водоканала.
Про це розповів гендиректор компанії "Луганське енергетичне об'єднання" Володимир Грицай, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Громадське радіо".
За його словами, підприємство отримало від водоканалу майже шість мільйонів гривень в рахунок боргу за електроенергію і до двадцятих чисел січня відключати електрику водоканалу не буде.
"Порядка 128-129 мільйонів – борг Попаснянського водоканалу, і шість зайшло, вони вважають їх, так сказати, покриттям заборгованості за вересень, наскільки я знаю, ну і вважаємо десь 122-123 млн борг", - розповів Грицай.

Читайте також: Путін, введи воду: рішення луганських влади щодо окупантів розбурхало мережу
Раніше стало відомо, що водоканал міста Попасна, підконтрольний Україні, отримав 10,5 млн грн з окупованих районів. У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб заявили, що це перша оплата після року переговорів.
Як повідомляв ONLINE.UA  раніше стало відомо про можливе відключення електрики для окупованих бойовиками ЛНР територій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?