Україні дали важливу пораду, як не стати пішаком у "іграх" Путіна, Трампа і Європи
Категорія
Політика
Дата публікації

Україні дали важливу пораду, як не стати пішаком у "іграх" Путіна, Трампа і Європи

Україні дали важливу пораду, як не стати пішаком у "іграх" Путіна, Трампа і Європи
Джерело:  online.ua

Щоб не стати «пішаком» у великій геополітичній грі між президентом Росії Володимиром Путіним і обраним президентом США Дональдом Трампом, Україні потрібно відмовитися від боротьби за «статус найбільшої проблеми Європи», вважає політичний експерт Євген Магда.


Таку думку  Магда висловив у своїй статті для ONLINE.UA.


«Очікують визначеності в новій міжнародній ситуації і представники Старого Світу. Інакше як пояснити ритуальні танці навколо надання Україні безвізового режиму і ратифікації Угоди про асоціацію?», - пише Магда.


«Багато представників європейського істеблішменту хотіли б повернутися до "business as usual" у відносинах з Росією (та, як відомо, фактично пропонує хабар у вигляді створення можливостей для економічного зростання), але не ризикують робити рішучі кроки до появи заокеанської визначеності. І справа тут - не тільки в кадрових призначеннях, але і в конкретних кроках США на міжнародній арені», - продовжує політичний експерт.


Читайте також: З'явився новий прогноз щодо великої війни Путіна проти України 


«Чи зможе Україна запобігти втраті власної суб'єктності і не допустити свого перетворення в пішака у великій геополітичній грі? Однозначної відповіді на це питання немає, але рецепт необхідних дій проглядається», - впевнений Магда.


«Потрібно відмовитися від запеклої боротьби за статус найбільшої проблеми Європи і позначити свої перспективи і можливості з максимальною рішучістю», - продовжив політичний експерт.


Повний текст  статті Євгена Магди читайте на ONLINE.UA: Путін хоче поділити світ з Трампом: у Києва є один спосіб не стати пішаком

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?