Україні зробили серйозне попередження щодо великої війни з Росією
Категорія
Події
Дата публікації

Україні зробили серйозне попередження щодо великої війни з Росією

Україні зробили серйозне попередження щодо великої війни з Росією
Джерело:  online.ua

Україні потрібно вирішити ряд проблем, щоб на рівних вести бойові дії з Росією.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA висловився військовий інструктор-волонтер, екс-боєць Армії оборони Ізраїлю Цві Аріелі.
"Про якусь перемогу можна говорити тільки за відсутності активних бойових дій, під час відсутності руху військ. Якщо буде рух військ, включаючи ВПС, ВМС, ракетно-бомбові удари по всіх великих населених пунктах і з коротким марш-кидком на Київ по практично неукріпленій лінії кордону в районі Чорнобиля, то одразу всі перестануть говорити про найпотужнішу армію на континенті. Одразу. Взагалі", - сказав він.

Читайте також: Укра їна буде міцним горішком для Трампа і Путіна - The Huffington Post
"І адже найбільша фігня в тому, що, якщо почнеться повномасштабна війна, магістралі знищуються в першу чергу, - продовжив військовий і зазначив, що для повного руйнування доріг російським військовим буде досить в декількох місцях скинути некеровані фугасні авіаційні бомби.
"І резервіст з Києва, скажімо, до Миколаєва не добереться ніколи. Цього підрозділу просто не буде. Звичайно, на папері воно буде, і навіть готові воювати люди будуть, та тільки боєздатного підрозділу не буде, так як в потрібний час в потрібному місці з потрібним озброєнням вони просто не будуть зігнані", - підкреслив Аріелі.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Якщо Україна хоче хороших військових, потрібно обіцяти їм не тільки прапор і труну - Цві Аріелі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?