Українка отримала грант в Голлівуді за страшний грим: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українка отримала грант в Голлівуді за страшний грим: опубліковані фото і відео

Українка отримала грант в Голлівуді за страшний грим: опубліковані фото і відео
Джерело:  online.ua

Гример-самоучка з Києва Юлія Мельник виграла в конкурсі Next Level of Cosplay грант на поїздку в голлівудську школу гриму Cinema Make Up School, відтворивши образ Білого ходока з серіалу "Гра престолів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Cinema Makeup School.

ДИВІТЬСЯ: Зірка "Гри престолів" висунула себе на роль Бонда
Жахливий і таємничий образ Білого ходока з "Гри престолів" створений швейцарським художником-сюрреалістом Гансом Рудольфом Гігером.
Юлія - ​​перша в історії конкурсу, хто переміг не тільки за глядацьким голосуванням, а й за голосуванням журі. Дівчина отримала грант в розмірі $15 тисяч для навчання в кращій голлівудській школі гриму Cinema Make Up School.



За плечима у Юлії 7 років в шоу-бізнесі: як візажист вона встигла попрацювати з безліччю вітчизняних зірок для різних телевізійних і музичних проектів, а тепер планує піднімати рівень візуальної мови в кінематографі України.

ДИВІТЬСЯ: Бред Пітт врятував маленьку шанувальницю


Відзначимо, киянка гримувала головних героїв-інопланетян для нового кліпу Pianoбой "Родимки. Це був перший досвід роботи в якості протезного гримера.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото акторів, які гратимуть в п'єсі "Гаррі Поттер і Прокляте дитя" сім'ю Поттерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?