Українка рекордно перемогла на престижному турнірі UFC
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка рекордно перемогла на престижному турнірі UFC

Українка рекордно перемогла на престижному турнірі UFC
Джерело:  online.ua

Українська спортсменка Марина Мороз встановила рекорд на престижному турнірі UFC Fight Night 170, який відбувся в Бразилії. Вона розгромно перемогла місцеву суперницю Майру Буену Сілву з рахунком 29:28, 29:28, 29:28. За три раунди бою Мороз завдала бразилійці 139 ударів - це рекорд для жіночої найлегшої ваги в UFC, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу спортивної організації.

За підсумками бою українці Марині Мороз, яку називають "Залізна леді", судді одноголосно присудили перемогу. Для нашої співвітчизниця це був восьмий бій в UFC. Всього на рахунку спортсменки 10 перемог і три поразки в боях MMA. При цьому для бразилійки Майри Буено Сільви це була перша поразка і другий бій в UFC.

Нагадаємо, до переходу в змішані єдиноборства Мороз займалася боксом і кікбоксингом. В її активі значиться перемога на Кубку світу з кікбоксингу. Останній бій вона провела в березні минулого року на турнірі UFC on ESPN 2, де одноголосним рішенням суддів перемогла Сабіну Мазо. До цього Мороз програла дві сутички - Карлі Еспарзі та Анджелі Хілл. Раніше

ONLINE.UA повідомляв, що перша ракетка України Еліна Світоліна тріумфально виграла престижний турнір в Монтереї. Тенісистка в фінальному матчі грала з чешкою Марі Боузковою і вирвала у неї перемогу з рахунком 7: 5, 4: 6, 6: 4.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?