Українська бабуся вдови Мотороли цікаво прокоментувала його смерть: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українська бабуся вдови Мотороли цікаво прокоментувала його смерть: з'явилося відео

Українська бабуся вдови Мотороли цікаво прокоментувала його смерть: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Бабуся дружини убитого в Донецьку бойовика ДНР Арсенія Павлова (Мотороли), яка залишається жити в звільненому Слов'янську, розповіла журналістам, що доля онучки і її чоловіка їй байдужа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сюжет  ТСН.
Уродженка Слов'янська Олена познайомилася з російським терористом, коли він оглядав будинки місцевих жителів для розташування там позицій бойовиків. В одному з інтерв'ю Павлов розповідав, що сам запропонував себе за зятя, не повідомляючи, що вже одружений.
Провал Мотороли і бойовиків ДНР в Слов'янську змусив його новоспечених родичів бігти. В одноповерховому будинку залишилася тільки бабуся Олени, яка стверджує, що доля родичів їй більше не цікава. Смерть чоловіка внучки її теж не вразила.
"Я на них розсердилася, ніяких контактів немає... Я його бачила тільки раз. Звідки я знаю, кого вбили, кого прибили, кого винесли, поховали, звідки я знаю", - сказала жінка.
На відміну від бабусі, смерть бойовика засмутила подругу його дружини і колишню сусідку Олю, яка до сих пір спілкується з вдовою Мотороли.
"Я тільки вчора дізналася, що загинув її чоловік, я вчора плакала, теж засмучуюсь. Вона хотіла повернутися з мамою, але як, я не знаю", - розповіла дівчина.



Як повідомляв ONLINE.UA, перша дружина вбитого в Донецьку Павлова Вікторія Кондрашова розповіла, як бойовик таємно поїхав воювати на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?