"Українська фітоняшка!": Леся Нікітюк підкорила мережу звабливими фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Українська фітоняшка!": Леся Нікітюк підкорила мережу звабливими фото

"Українська фітоняшка!": Леся Нікітюк підкорила мережу звабливими фото
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала серію вражаючих світлин з відпочинку. На фото видно, що красуня не втомлюється позувати на фоні неймовірних краєвидів Мальдів. Нові знімки Леся оприлюднила на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

На фото одна з найпопулярніших українських телеведучих позує, стоячи в неймовірно бірюзових водах океану. Жінка постала на знімках у мокрій футболці, яку зав'язала на вузлик під грудьми, та білих трусиках з квітковим принтом. Вона впевнено позувала перед камерою, демонструючи свої пружні засмаглі сідниці та стрункий животик.

Окрім того, українська красуня зізналася шанувальникам, що на даний момент відпочиває в одному з найкращих готелів, який розташований на великому острові. Теж вона додала, що і туристи, і жителі там переміщуються лише на велосипеді. Пообіцяла поділитися таким знімком після відпочинку в підводному царстві.

"Ти - українська фітоняшка; довершена фігура; яка краса! файно тобі відпочити; не можу намилуватися; просто богиня", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярна українська співачка Оля Полякова відправилася на відпочинок зі своєю 13-річною донькою Марією. 35-річна красуня поділилася з фанатами яскравими фото, на яких вона і Маша позують у купальниках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?