Українська Каліфорнія: гурт LATEXFAUNA випустив присвячену Черкащині пісню
Категорія
Культура
Дата публікації

Українська Каліфорнія: гурт LATEXFAUNA випустив присвячену Черкащині пісню

Українська Каліфорнія: гурт LATEXFAUNA випустив присвячену Черкащині пісню
Джерело:  online.ua

Український гурт Latexfauna представив кліп на пісню Cherkaschyna.

Джерело:  LATEXFAUNA

LATEXFAUNA презентував новий кліп

У пісня гурт ностальгує за юністю та «найкращими однокласницями, що в небесах Черкащини не віддались».

Фронтмен гурту Дмитро Зезюлін, який походить з Черкащини, називає рідну область «українською Каліфорнією» — за словами колективу, через те, що LATEXFAUNA порівнюють із каліфорнійцями Red Hot Chili Peppers.

Нас іноді називають вкраїнськими Ред Хот Чилі Пеперз. Що ж…У такому разі Черкащина - це українська Каліфорнія. Розмаїта, засмагла, з красивими людьми, Канівським океаном і скелястими каньойонами Гірського Тікича, високим-превисоким небом, в якому ще засвітла але у вечірній млості видно Венеру й Сатурн.

Музиканти також оголосили конкурс: хто в коментарях опише власний рідний край найкрасивіше й найхудожніше – отримає від гурту новий альбом Senbernar на вінілі з підписами і почестями.

Зйомки кліпу проходили ще до повномасштабного вторгнення Росії до України.

Можна буде подивитися, якими ми були ще не так давно безтурботними. Коли було модно іронізувати про то, шо "Путін нападе". Але ми ще обов'язково повернемося у той спокій. Буде навіть ще краще, - написав бас-гітарист гурту Лесь Димань.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?