Українська письменниця і Азаров смішно обмінялися уколами в соцмережі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська письменниця і Азаров смішно обмінялися уколами в соцмережі

Українська письменниця і Азаров смішно обмінялися уколами в соцмережі
Джерело:  online.ua

Екс-прем'єр України  Микола Азаров, який імовірно отримав громадянство Росії, посперечався з українською письменницею Іреною Карпою в соцмережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook учасників перепалки.


Микола Азаров написав, що знайшов статтю Ірени Карпи під заголовком "Як зробити, щоб Україна була сексі".


"Якесь дивне відчуття задзеркалля. Колись Україна отримувала гуманітарну допомогу презервативами. Це пояснювалося нібито широким поширенням СНІДу в нашій країні. Ми піднатужилися, підняли рівень доходів населення, допомога презервативами перестала бути актуальною", - написав екс-прем'єр.


"У країні, де величезна кількість людей живуть на €1 в день, просто фізично виживають, міркувати про перетворення цієї країни в якусь державу "сексі" щонайменше аморально. Ця І. Карпа краще б подумала як дати можливість лікування дітям з важкими захворюваннями або старим купувати необхідні їм ліки, а здоровим чоловікам дати добре оплачувану роботу", - додав збіглий глава уряду.


Крім іншого, Азаров заявив, що у письменниці "немає ні розуму, ні совісті", і порадив: "читайте її поради, як стати "сексі", може бути кому буде легше".


Ірена Карпа тільки посміялася над збіглим прем'єром, і згадала його навик розмовної української мови: "Від творця "Бімбі у Вагіні"! Коментар до мого інтерв'ю. Все, це успіх. Ггггг. Даєш "Кравасісі"!!!)))".



Блогер і журналіст Грег Девіс теж посміявся в Facebook над реакцією Миколи Азарова: "Азіров не хоче бути секси - грусняшка. Азірову подобається бути засобом проти СНІДу - г****ном".


Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар президента Росії  Дмитро Пєсков відповів на заяву про те, що Микола Азаров отримав російське громадянство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?