Українська пісня прозвучала у продовженні серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська пісня прозвучала у продовженні серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210»

Українська пісня прозвучала у продовженні серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210»
Джерело:  online.ua

Пісня, яку написав український музикант Максим Сикаленко, відомий під творчим псевдонімом Cape Cod, увійшла в саундтрек продовження телесеріалу «Беверлі-Гіллз, 90210» – BH90210. Про це розповів сам музикант на своїй сторінці в Instagram, передає ONLINE.UA.

У короткому уривку з останньої серії BH90210, який був розміщений в соціальній мережі, пісня Sunsay грає в якості фонової музики. За словами Максима Сикаленка, ця композиція з альбому Echoes була ним написана у співпраці з ірландським блюзовим вокалістом Річардом Фаррелом.

У коментарі під відео музикант додав, що відчув «безмежне почуття чистої ейфорії», коли почув свою пісню «в одному з найголовніших і найважливіших серіалів своєї юності». Зрозуміло, під цим Максим має на увазі не BH90210, а оригінальний «Беверлі-Гіллз, 90210».

Використання музики, авторами якої є маловідомі українські композитори, в американських телесеріалах відбувається не вперше. Наприклад, у 2017 році електронна композиція харківського музиканта Earmake – Nightly Flight була використана в другому сезоні серіалу Vice Principals (Завучи).

Нагадаємо, що кілька днів тому стало відомо про смерть актора з легендарного серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210» – Браяна Терка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?