Українська поліція шукає небезпечного грабіжника-гастролера: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

Українська поліція шукає небезпечного грабіжника-гастролера: опубліковані фото

Українська поліція шукає небезпечного грабіжника-гастролера: опубліковані фото

Поліція розшукує небезпечного розбійника, який скоїв напад на кредитні установи в Дніпрі, Києві, Чернігові та Харкові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.
Як повідомили в поліції, ввечері 18 березня чоловік скоїв два розбійних напади на відділення кредитної установи швидкої видачі готівки по вул. Інженерніц та вул. Панікахи міста Дніпро.
Також відомо, що, погрожуючи гранатою, чоловік скоїв розбійні напади на кредитні установи в Києві, Чернігові та Харкові.
Читайте також: Напад на інкасаторів у Києві: з'явилися нові фото і відео з місця події
"Прикмети нападника: на вигляд 30-35 років, зріст - нижче середнього, щільної статури, обличчя кругле, носить темні сонцезахисні окуляри, одягнений в чорну куртку з коміром на ґудзиках, чорну в'язану шапку, темні штани, черевики, шкіряні рукавички, носить чорну шкіряну сумку через плече розміром 25х20 см, говорить по-російськи", - повідомили в поліції.
Правоохоронці попередили, що чоловік може бути озброєний. Поліція звертається до всіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження небезпечного розбійника: негайно телефонуйте за телефонами 102 або 756 50 01.
Як повідомляв ONLINE.UA, в центрі Києва пізно увечері 4 березня затримали чоловіка, який напав на жінку і спробував її пограбувати.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?