Українська Прем'єр-ліга: анонс матчу Шахтар - Львів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська Прем'єр-ліга: анонс матчу Шахтар - Львів

Українська Прем'єр-ліга: анонс матчу Шахтар - Львів
Джерело:  online.ua

Легендарний футбольний клуб "Шахтар" проведе у неділю, 18 серпня, двобій проти "Львова" у турнірі Української Прем'єр-ліги. ONLINE.UA підготував до вашої уваги подробиці майбутнього матчу.

Гра почнеться о 19:30 на стадіоні "Арена Львів". Спостерігати за матчем можна завдяки трансляції на телеканалі "Футбол 1".

Відомо, що посаду головного арбітра поєдинку отримав кропивницький фахівець Віктор Копієвський. Асистувати йому будуть Олександр Войтюк із Запоріжжя, земляк Андрій Скрипка та Дмитро Кутаков з Київщини.

Відомо, що "Шахтар" зустрічався зі "Львовом" 4 рази. З них 3 зустрічі завершилися перемогою донеччан, а одна - нічиєю.

Наразі "Шахтар" займає першу позицію турнірного рейтингу з 12 команд. "Львів" знаходиться на 10-й.

За інформацією керівництва "Львова", команда готується до матчу вже з вівторка, 13 серпня. Гравців максимально налаштовують на складну боротьбу з чинними чемпіонами України.

Як повідомляв ONLINE.UA, луганська команда "Зоря"пройшла до плей-офф Ліги Європи. Наступний двобій вона проведе проти каталонського клубу "Еспаньйол" 22 серпня за право боротися надалі у турнірі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?