Українська Прем'єр-ліга: де дивитись матч Шахтар - Ворскла
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська Прем'єр-ліга: де дивитись матч Шахтар - Ворскла

Українська Прем'єр-ліга: де дивитись матч Шахтар - Ворскла
Джерело:  online.ua

Ввечері у п'ятницю, 27 вересня, ФК "Шахтар" зустрінеться з ФК "Ворскла" у рамках Української Прем'єр-ліги. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

Двобій 9-го туру чемпіонату України почнеться о 19:00 на полі харківського "Металурга".Транслювати його буде телеканал "Футбол 1".

Загалом "гірняки" та "Ворскла" зустрічалися на полі 57 разів. Донецький клуб здобув 42 перемоги, а полтавська команда лише 4. Інші 11 поєдинків завершилися нічиєю.

"Шахтар" наразі обіймає першу турнірну сходинку, маючи у кишені 24 бали. Полтавчани знаходяться на 10-й сходинці зі своїми 10 балами.

Нагадаємо, донецька команда нещодавно зустрілася у 8-му турі УПЛ "Десну". Остання мінімально програла, пропустивши лише один м'яч у свої ворота.

"Ворскла", у свою чергу, вийшла проти київського "Динамо" та зазнала жахливої поразки. Столичний клуб буквально розбив вщент полтавчан, завершивши матч з рахунком 0:5 на власну користь.

Як повідомляв ONLINE.UA, FIFA обрала кращого гравця минулого футбольного сезону- 2018/2019. Високу нагороду отрима варгентинець Ліонель Мессі. Вона стала вже шостою у його колекції. Опонентом легендарного гравця став нідерландець Вірджил ван Дейк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?