Українська Прем'єр-ліга: де дивитися матч Карпати - Шахтар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська Прем'єр-ліга: де дивитися матч Карпати - Шахтар

Українська Прем'єр-ліга: де дивитися матч Карпати - Шахтар
Джерело:  online.ua

У суботу, 2 листопада, відбудеться матч між футбольними клубами "Карпати" і "Шахтар". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні турнірні дані.

Двобій пройде як епізод 13-го туру Української Прем'єр-ліги. Він почнеться о 14:00 на полі стадіону "Україна" у Львові. Трансляцію вестиме телеканал "2+2", а також OLL.TV.

Загалом команди зустрічалися у 61 матчі. З них перемогою "Карпат" завершилися 12, "гірняків" - 41, а ще 8 - нічиєю.

Востаннє клуби грали один проти одного у 10-му турі Прем'єр-ліги сезону 2018/19. Той поєдинок завершився приголомшливою поразкою "карпатян". "Шахтар" влаштував їм розгром з рахунком 1:6.

Нещодавно "Шахтар" несподівано програв своєму давньому опоненту - київському "Динамо" - у матчі Кубку України. Зустріч на столичному НСК "Олімпійський" завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів.

Як повідомляв ONLINE.UA, голкіпер турецького футбольного клубу "Коньяспор" увійшов в історію спорту. Протягом перших хвилин він скоїв серйозне порушення, яке головний арбітр оцінив червоною карткою. Таким чином, команді прийшлося "воювати" на полі без захисту воріт, бо порушника видалили без права заміни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?