Українська розвідка підтвердила наявність своїх агентів у Кремлі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська розвідка підтвердила наявність своїх агентів у Кремлі

Українська розвідка підтвердила наявність своїх агентів у Кремлі
Джерело:  online.ua

Очільник головного управління розвідки Кирило Буданов офіційно підтвердив, що Україна має свою агентуру в Росії, включаючи джерела в Кремлі - завдяки цьому вона отримує велику кількість інформації про наміри окупанта.

Джерело:  Coffee or Die

Буданов каже, що Україна має своїх агентів у Кремлі

Наявність агентів у керівництві Росії, у тому числі в адміністрації Путіна, є надзвичайно корисною для України. Агентурна розвідка була посилена швидко зростаючими можливостями кіберрозвідки України, які, як стверджує Буданов, дають глибоке розуміння військових планів Росії, - пише видання.

Як стверджує очільник української розвідки, українцям вдалося проникнути у багато секторів російського військового, політичного та фінансового керівництва та використовувати добуту інформацію з великою користю.

Ми досягли значного прогресу в кіберрозвідці. Так, крім інформації про російських військових, Україна змогла дуже добре побачити обіг російських грошей. Ми також знаємо, що відбувається в паливній сфері Росії та відстежуємо всі інновації озброєння, - додав Кирило Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?