Українська сенсація завершила виступи у Стамбулі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська сенсація завершила виступи у Стамбулі

Українська сенсація завершила виступи у Стамбулі
Джерело:  online.ua

16-річна українська тенісистка Даяна Ястремська завершила виступи на престижному турнірі TEB BNP Paribas Istanbul Cup у Стамбулі з призовим фондом $250 тисяч.

Як повідомляє ONLINE.UA, у чвертьфіналі Ястремська у дуже напруженому матчі поступилась словацькій тенісистці Яні Чепеловій - 6:2, 6:7 (4:7), 4:6.

Ястремська дуже впевнено провела перший сет. Та й у другій партії Даяна була близькою до перемоги. Однак при рахунку 5:3 українка програла чотири поспіль гейми, зробивши дуже багато невимушених помилок.

На тай-брейку більш досвідчена суперниця переграла українку.

Дивіться: Легендарна американська тенісистка засвітила свій округлий животик: з’явилося фото

У вирішальному сеті Чепелова повела 4:2, але українка знайшла в собі сили і відігралася (4:4). А далі знову почалися помилки (Ястремська зробила удвічі більше невимушених помилок за Чепелову) і українка віддала свою подачу (4:5).

Після цього Чепелова блискуче подала на матч, не залишивши нашій Даяні жодного шансу.

За участь в турнірі Ястремська заробила $6175 і 60 рейтингових очок.

Читайте: Сенсаційна українка впевнено перемогла росіянку на престижному турнірі в Туреччині

Варто зазначити, що у рейтингу WTA Даяну і Яну розділяє понад 300 позицій. Ястремська перед стартом туріру посідала 420-е місце, а Чепелова була на 97-й сходинці.

Додамо, що пізніше свій матч 1/4 фіналу зіграє Еліна Світоліна. Перша ракетка турніру зіграє з румункою Сораною Кірстею.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?