Українська співачка Alloise представила пісню "Родина": з'явилося вражаюче відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка Alloise представила пісню "Родина": з'явилося вражаюче відео

Українська співачка Alloise представила пісню "Родина": з'явилося вражаюче відео
Джерело:  online.ua

Нещодавно у мережі з'явилося відео української співачки Alloise під назвою "Родина" на вірші Василя Мольфара. Музика до композиції "Родина" - ще одне творче втілення чарівної виконавиці, адже ще раніше  Alloise говорила, що прийде той момент, коли вона заспіває українською, та він повинен трапитися сам по собі.


Сонце осяює безкрайне житнє поле та спогади про дитинство у новому відео Alloise під звуки мелодійного роялю Олексія Боголюбова, який створив неперевершений музичний супровід для цієї композиції. Близька серцю пісня - це не лише нове звучання співачки, а й приємна несподіванка для тих, хто звик до її англомовних текстів.




"У мене дуже просто виходить писати тексти англійською мовою, я не знаю, чому так сталося. А українською мовою — сталося так, що ці тексти приходять до мене від Василя", - додала відверто Alloise.


Нагадаємо, що нещодавно  на День Незалежності України Alloise презентувала кліп "Зірочко", ще один зворушливий трек на вірші Василя Мольфара, який лише за перший тиждень переглянуло понад 500 тис користувачів на YouTube та Facebook.


Зараз нестримна та творча Alloise готує дві окремі програми українською та англійською мовами, а найближчим часом з'являться нові композиції та відео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?