Українська співачка підтвердила вагітність Осадчої: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка підтвердила вагітність Осадчої: опубліковано відео

Українська співачка підтвердила вагітність Осадчої: опубліковано відео
Джерело:  svitske.1plus1.ua

Популярна українська співачка Тіна Кароль привітала телеведучу Катю Осадчу з другою вагітністю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Світське життя".
Співачка стала гостею програми "Світське життя. Новорічний карнавал", під час якої ненароком підтвердила "цікавий" стан телезірки, чутки про який останнім часом не вщухають в мережі.
"Я тобі бажаю щастя, я так за тебе рада. Ти просто сяєш, і з тебе хочеться брати приклад. Я бажаю, щоб в цьому році ти стала щасливою мамою", - сказала Тіна Кароль.

Читайте також: Я розповім правду: Осадча заінтригувала новим фото
У відповідь Катя Осадча, посміхнувшись, відповіла: "Спасибі!"
До слова, телеведуча вже виховує 14-річного сина Іллю від першого шлюбу.


Нагадаємо, чутки про вагітність Осадчої ходять вже давно. Спочатку у шанувальників телеведучої виникли підозри, коли вона для зйомки телепередачі вибрала пишне коралове плаття, яке підкреслює опуклий живіт. Пізніше Пізніше приводом для обговорень стало фото в купальнику телезірки.
Крім того, відомий ресторатор і екс-суддя популярного шоу "МастерШеф" Микола Тищенко натякнув на те, що українська телеведуча Катя Осадча перебуває при надії.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні Нового року, Осадча похвалилася в своєму веб-журналі своєю новорічною ялинкою. Так серед ялинкових прикрас була одна, яка і викликала знову розмови про вагітність телезірки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?