Українська співачка порадувала новою зворушливою піснею: опубліковано аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка порадувала новою зворушливою піснею: опубліковано аудіо

Українська співачка порадувала новою зворушливою піснею: опубліковано аудіо
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Alloise презентувала нову пісню "Мамо".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Популярна співачка готує україномовний альбом: опубліковано відео


"Ця пісня була написана про маму. Коли я її писав, в мене сльози текли горохом. Я хотів би, щоб люди прислухались до останнього куплету. Мама мені колись сказала: "Коли ти був у мене в животику, я носила тебе під серцем, а далі все життя ношу в своєму серці". Жоден із нас, коли ми оставимо ці форми, не хоче, щоб наші близькі мучились і страждали за нами, правда? От підказка — в останньому куплеті", - розповідає автор віршів Василь Мольфар.



Відзначимо, що користувачі соцмереж позитивно оцінили ще одну україномовну пісню Alloise.




Більше  про емоції і думки людини читайте на ONLINE.UA: З будь-якого стресу ми можемо вийти в радість, а не в депресію - доктор Ph.D. Василь Мосійчук.


Як повідомляв ONLINE.UA, українська співачка  Alloise привітала українців з 25-ю річницею Незалежності України кліпом на свою композицію "Зірочко" на вірші Василя Мольфара.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?