Українська співачка розсекретила імена новонародженої двійні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка розсекретила імена новонародженої двійні

Українська співачка розсекретила імена новонародженої двійні
Джерело:  Viva!

Народна артистка України Катерина Бужинська, що стала вдруге мамою 27 грудня, назвала новонароджених малюків на честь себе і чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Viva!
Напередодні новорічних свят в одному з київських пологових будинків співачка народила двійню - хлопчика і дівчинку.
Зараз стало відомо, що Бужинська з малюками вже вдома, де їх з нетерпінням чекали чоловік - болгарський бізнесмен Дмитро Стойчев і старша дочка Катерини від минулих відносин - 9-річна Олена.

Читайте також: 50- річна сестра Майкла Джексона вперше стала мамою
"Нарешті дочекалася моменту, коли буду вже з усіма поруч в нашому затишному гніздечку. Для діток вже була готова дитяча і все, що потрібно для малюків, а Лєночка вже підготувала колискові для своїх братика і сестрички", - прокоментувала зоряна мама.


Також співачка не стала приховувати і імена дочки і сина. Артистка зізналася, що дітей пара назвала на честь себе самих - тобто Катериною і Дмитром.
"Дмитро хотів назвати діток на честь нас. Сперечатися не стала, вони - наше продовження. У нас Катюша і Дімочка", - повідомила співачка.
Нагадаємо, пара одружилася в 2014 році і зараз живе в Болгарії.
Як повідомляв ONLINE.UA, про те, що Бужинська очікує появи на світ двійні, стало відомо незадовго до пологів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?