Українська співачка випустила першу пісню на рідній мові: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка випустила першу пісню на рідній мові: з'явилося відео

Українська співачка випустила першу пісню на рідній мові: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в кінці 2017 року почала сольну кар'єру після розпаду дуету "Потап і Настя", вперше виконала пісню на рідній мові. Прем'єра нової української композиції Каменських відбулася на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою", який пройшов у Палаці Україна в Києві.

Відео першої української пісні Насті Каменських було опубліковано на YouTube-каналі проекту "Світське життя", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Сольна кар'єра Насті Каменських: співачку звинуватили в плагіаті, відео

Співачка розповіла, що пісня "Тримай" була написана Потапом ще в ті часи, коли вони були дуетом, але в реп-версії. Зараз прихильники її почули в сольному виконанні Насті.

Для виступу та презентації своєї першої української пісні Каменських вибрала ефектний рожевий костюм з високим розрізом. Образ Насті доповнював музичний інструмент - кейтара.

Шанувальники Каменських прийшли в захват від її української пісні. Вони вважають композицію "Тримай" кращою в сольній кар'єрі Насті.Правда деяким фанатам співачки не сподобався її виступ - вони назвали пісню старомодною і примітивною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Настя Каменських стала блондинкою в новому кліпі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?