Українська співачка вперше вивела дітей в світ: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка вперше вивела дітей в світ: з'явилися фото

Українська співачка вперше вивела дітей в світ: з'явилися фото
Джерело:  Instagram

Солістка популярної  групи "НеАнгели" Слава Камінська  разом із дітьми взяла участь в модному показі дизайнера Олени Бернацької.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Артистка оприлюднила у своєму мікроблозі фото з показу. Слава крокувала по подіуму в стильному чорному костюмі, тримаючи за руку дворічного сина Леонарда, а на руках - маленьку Лауру.
Діти були одягнені під стать зоряній мамі: син з'явився на помості в чорному смокінгу, а крихітна Лаура - в чорній сукні з бахромою.
Читайте також: Солістка "НеАнгелів" приголомшила сумною звісткою
"Гоп стоп, ми підійшли з-за рогу", - підписала фото співачка, у властивій для себе іронічній манері.


Також на подіум вийшов чоловік Слави - пластичний хірург Едгар Камінський, який привітав малюків з дебютом на подіумі.


"Дуже тонко і чутливо", "Прекрасна сім'я", "Як мило", "Ваша сім'я це приклад для наслідування! Малюки просто супер", "зацілували", "Круто! Ви велика молодець! У Вас прекрасні діти і люблячий чоловік це КРУТО!", - пишуть шанувальники зірки.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі помітили схожість учасниці українського дуету "НеАнгели" Слави Камінської та актриси Анджеліни Джолі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?