Українська телезірка зворушливо привітала чоловіка з днем народження: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська телезірка зворушливо привітала чоловіка з днем народження: опубліковано фото

Українська телезірка зворушливо привітала чоловіка з днем народження: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна зворушливо привітала свого чоловіка - бізнесмена Тимура Хромаєва з днем ​​народження.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телезірки.
"Так, наші діти обурливо схожі тільки на тебе! Так, ти чаруєш людей мовчанням швидше, ніж я гуморесками! Так, ти буваєш зосереджений на своїй роботі рівно в ті моменти, коли сильно потрібно, щоб ти потримав мене на ручках і прошепотів мені якусь дурість! Однак все це не заважає тобі бути найкращим чоловіком на світі! З днем ​​народження, моя любов", - підписала Маша спільний чорно-білий знімок.
Читайте також: Ми бережемо наш світ двох: відома телеведуча привітала чоловіка з річницею весілля


Нагадаємо, Маша Єфросиніна та бізнесмен Тимур Хромаєв одружені з 2003 року. Періодично в пресі з'являється інформація про розлучення пари, Тимура записують у список завидних женихів, але потім усе проходить і Маша знову публікує фото ідеальної родини.
Пара виховує двох дітей - 13-річну дочку Нану і 2-річного сина Олександра.
Як повідомляв ONLINE.UA,  16 лютого старша дочка пари відсвяткувала свій 13-й день народження. Шанувальники Єфросиніної відзначили, що Нана неймовірно стала схожа на тата.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?