Українська ведуча серйозно осоромилася з Моторолою: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українська ведуча серйозно осоромилася з Моторолою: з'явилося відео

Українська ведуча серйозно осоромилася з Моторолою: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ведуча «5 каналу» Тетяна Даниленко назвала в одному з ефірів  убитого бойовика Арсенія Павлова (Моторолу)  «легендарним бойовиком», «польовим командиром, відомим сміливістю і зухвалістю», за що її жорстко відчитав народний депутат Андрій Тетерук.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в YouTube на каналі T My.


«Як може бути медійно використана смерть, фактично, такого легендарного бойовика, польового командира 2014 року?», - запитала журналістка.


«Мене трохи збентежила та характеристика, яку ви дали цьому покидьку, який загинув. «Легендарний, сміливий». Я не бачу ніякої сміливості в тому, щоб розстрілювати наших поранених хлопців без свідомості. Це людина, яка перетворилася на ката», - сказав Тетерук.


При цьому Даниленко заявила, що героїчний образ Мотороли - це міф, який використовується російськими ЗМІ, грунтуючись на тому, що бойовик, в тому числі, взяв аеропорт Донецька.


«Там не було вже, що брати, там бетон був розбитий кулями, снарядами і мінами. Хлопці наші продовжували стояти, і вони б стояли далі», - заперечив депутат.


За словами Тетерука, Моторола відзначився лише вчиненням військових злочинів.


«Це був звичайний п'яниця, який мив машини, а тут він прийшов, натягнув офіцерські погони, натягнув форму морської піхоти ... Ця людина просто привласнила собі атрибути польового командира, але не є такою ні по суті внутрішньої, ні за змістом. Так що говорити, що він сміливий і легендарний, я б попросив утриматися. Це простий військовий злочинець, і йому пощастило, що його прибрали таким чином», - сказав Тетерук.


При цьому висловлювання Тетяни Даниленко про Моторолу обурили користувачів мережі.


"Легендарний сміливий воїн" ... "взяв донецький аеропорт". А я, наївний, думав, що дно було про "таємні катівні" (навіть не тюрми, ти вживала саме "катівні" - тобто, "тортури"). Танечка, схаменися», - сказано в коментарі до відео на сторінці пабліку «Мірко Сабліч».


Ростислав Рос: Тетерук красава!!!!


Наталия Глазунова: Щось Тетяну занесло... :(


Людмила Хиллмер: Даниленко вже давно демонструє свою дурість і сепаратистські нахили ... А Тетеруку респект.



Як повідомляв ONLINE.UA,  один з останніх захисників донецького аеропорту, боєць 80-ї аеромобільної бригади Юрій Сова, який побував у полоні бойовиків, розповів про звірства росіянина Арсенія Павлова-Мотороли, який був ліквідований у ліфті власного будинку, і ватажка ДНР Олександра Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?