Українська журналістка затримана в Мінську: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Українська журналістка затримана в Мінську: з'явилися фото

Українська журналістка затримана в Мінську: з'явилися фото
Джерело:  NV

У столиці Білорусі Мінську силовиками була затримана і доставлена ​​в РВВС Московського району міста українська журналістка Христина Бердинських; через деякий час її і ще кількох затриманих відпустили.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки.

Читайте також: Забрали без пояснення причин: український журналіст розповів про своє затримання в Москві

За словами Бердинських, затримання відбулося за адресою вул. Фабрициуса, 4, куди приносять "передачки" родичі і близькі затриманих під час акції протесту проти декрету про "дармоїдство".
"Переписали особисті дані 13 осіб. Мої в тому числі. Я акредитована і працюю офіційно в Мінську. Нікого не випускають. Що з нами робити, не знають. Сказали чекайте. Поруч синій бус. Просять пройти в бус", - повідомила Бердинських.
"Ми в бусі. Нас 13 чоловік. Нам кажуть, що ми не затримані. Привезли з'ясовувати обставини в Московське РОВД. З буса не випускають", - трохи пізніше додала вона.
Незабаром Бердинських повідомила, що частину затриманих, в тому числі і її, відпустили.
"Журналістів (4 людини, серед яких і я) відпустили. Решта 10 або 11 чоловік залишилися в міліції. Напишу трохи пізніше подробиці", - написала українка.
Як повідомляв ONLINE.UA, 21 березня в Москві був затриманий український журналіст Роман Цимбалюк, проте незабаром його відпустили.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?