Українська зірка Нової хвилі зворушливо подякувала фанатам: з'явилися фото з нагородою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська зірка Нової хвилі зворушливо подякувала фанатам: з'явилися фото з нагородою

Українська зірка Нової хвилі зворушливо подякувала фанатам: з'явилися фото з нагородою
Джерело:  online.ua

Представниця України на Новій хвилі 2016 в Сочі Галина Безрук, яка зайняла друге місце у фіналі конкурсу, подякувала шанувальникам за підтримку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
"Свято закінчилося. Всі летять додому. Сиджу в аеропорту, читаю ваші коментарі й ридаю від щастя! (Сльози не п'яні, самі розумієте!). Я навіть уявити не могла, що буде стільки привітань, побажань та нескінченного тепла. Це таке щастя. Спасибі вам, любі!", - написала Безрук, опублікувавши фото з нагородою.
"Спасибі за честь бути почутою, зрозумілою, прийнятою і коханою вами", - додала вона.
Співачка також подякувала своїй команді, дизайнерам і чоловіку актору Артему Алексєєву.




Шанувальники не перестають вітати Безрук в коментарях:
stasbkaa: "Ура! Талантище! Неймовірна! Най-най! Краматорськ пишається".
dmytro.schneider: "Щиро вітаю!"

mitt_liv_dashuria: "Галина, всім ясно і так, що це 1 місце і тільки воно. Занижували Україну зі зрозумілих причин. Ну так не будемо про погане, вітаю Вас і головне - бажаю, щоб все в подальшому склалося лише найкращим чином".
Раніше повідомлялося, що ще одна конкурсантка від України  Анастасія Прудіус заспівала у фіналі конкурсу Нова хвиля 2016 пісню з власного репертуару і посіла дев'яте місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?