Українська зірка після довгої перерви випустила пісню: з'явилося аудіо
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська зірка після довгої перерви випустила пісню: з'явилося аудіо

Українська зірка після довгої перерви випустила пісню: з'явилося аудіо
Джерело:  YouTube

Народна артистка України співачка Наталя Могилевська після тривалої творчої перерви презентувала нову пісню "Завелася".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
За словами співачки, нова композиція - про пробудження жіночої внутрішньої сили: душевної гнучкості, м'якості, а також здатності до відродження нового життя.
"Цією піснею я говорю, що я готова створити нові відносини. З моменту мого розлучення пройшло 4 роки. Так прийнято в багатьох традиціях, має пройти певний час, щоб жінка змогла бути готовою знову закохатися", - сказала Могилевська.
Автором "Завелася" виступив близький друг Наталії - музичний продюсер компанії TALANT Group - композитор Олег Воронович. Трек став подарунком Могилевської на 15-річчя спільної роботи і міцної дружби.


До слова, вже в середині листопада вийде кліп на цю пісню, підготовка до зйомок тривала кілька місяців. Зірка обіцяє, що результат повинен бути справжнім проривом в її творчості.
Відзначимо, що недавно Могилевська відкрила свою школу для талановитих дітей - Talant School.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Могилевська в червоному шкіряному міні з'явилася на презентацію альбому своїх підопічних- групи Real О. Доповнила вбрання артистка чорною сіткою, червоними рукавичками і рожевою перукою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?