Українське місто потрапило у топ-100 найбільш відвідуваних у світі
Категорія
Світ
Дата публікації

Українське місто потрапило у топ-100 найбільш відвідуваних у світі

Українське місто потрапило у топ-100 найбільш відвідуваних у світі
Джерело:  online.ua

У звіті аналітичної компанії Euromonitor International "Топ-100 відвідуваних міст 2018 року" вперше фігурує Україна. Так, культурна столиця країни, Львів, зайняла 80-ту позицію в рейтингу найпопулярніших міст світу за оцінкою чисельності притоку міжнародних туристів, передає ONLINE.UA.

У першій п’ятірці рейтингу – Гонконг, Бангкок, Лондон, Сінгапур і Макао.

"Більше 10 років тому ми у Львові визначили для себе туризм як пріоритетну галузь, яка може приносити успіх місту. І будемо далі рухатися в цьому напрямку, бо для мене важливі нові робочі міста і якісна промоція. Через красивий Львів люди пізнають Україну", – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Варто зазначити, що за даними рейтингу, очікується, що до кінця поточного року Львів відвідає більше 2 мільйонів 700 тисяч туристів. За останні роки місто показує стійке зростання кількості туристів: у 2017 приріст становив 0,2%, а вже у 2018 – 4%. Крім того, за період 2012-2017 років Львову вдалось піднятись на 51 позицію даного рейтингу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Черкаси стали найбільш кримінальним містом України. Про це повідомив заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?