Українське радіо відновило мовлення на Донбасі
Категорія
Культура
Дата публікації

Українське радіо відновило мовлення на Донбасі

Українське радіо відновило мовлення на Донбасі

Мовлення програм першого каналу Українського радіо (УР-1) у Донецькій і Луганській областях відновили 5 січня. Його можна слухати на хвилях 88, 7 МГц в Волновасі, на 89,9 МГц у Костянтинівці та на 106,9 МГц у місті Широке, повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.
"Мовлення відновлено на виконання рішення Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Мінінформі", - йдеться в повідомленні.
"Вжиті заходи забезпечили жителів районів Донецької та Луганської областей якісним мовленням Українського радіо", - заявила заступник міністра інформаційної політики, голова комісії при МІП Тетяна Попова.
Тепер Українське радіо зможуть слухати жителі Волноваського, Старобешівського, Костянтинівського, Червоноармійського районів Донецької області, частково жителі Горлівки та окупованого Донецька, а також Станично-Луганського, Біловодського районів Луганської області і частково жителі Луганська, який контролюють бойовики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?