Українські актори зробили несподівану заяву через скандальний фільм
Категорія
Культура
Дата публікації

Українські актори зробили несподівану заяву через скандальний фільм

Українські актори зробили несподівану заяву через скандальний фільм

Артисти, які знялися в скандальному польському фільмі про українців "Волинь",

попросили пробачення.


Це сталося на засіданні депутатської робочої групи Тернопільської обласної ради, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Комсомольскую правду

".


10 листопада актори Ірина Складан, Олег Кирилов, Ігор Наконечний і Сергій Бачик з'явилися "на килим" і попросили не засуджувати їх за участь в зйомках кінострічки "Волинь".


"Волинь" - це фільм, в першу чергу, про любов, адже головні герої кінострічки, полячка Зося і українець Петро, ​​закохані одне в одного. Ми просимо вибачення у всіх, кого наша робота образила", - спробували пояснити артисти свою участь в зйомках кінострічки.


Читайте також

:

У Києві скасували показ гучного польського фільму про українців


Примітно, що робоча комісія Тернопільської облради не збиралася влаштовувати "суд" над акторами. "Актори вибачилися перед тернополянами, а ми, депутати, на черговій сесії облради розглянемо питання про виплату надбавки "за академічність" артистам облдрамтеатру. Якщо депутати проголосують "за" - доплату виплатимо", - підкреслив депутат і глава робочої комісії Тернопільської облради Олександр Башта.


Відзначимо, фільм "Волинь", створений за мотивами повісті Станіслава Сроковського "Ненависть" і знятий Войцехом Смажовським, розповідає про криваві події на Волині в 1943-1944 роках. За сюжетом, воїни УПА постають як антигерої.


Як повідомляв ONLINE.UA,

українських акторів позбавили премії за участь в зйомках "Волині"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?