Українські атлети розпочали тренування в Пхенчхані
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські атлети розпочали тренування в Пхенчхані

Українські атлети розпочали тренування в Пхенчхані
Джерело:  online.ua

У понеділок, 5 лютого, олімпійська збірна України з біатлону почала тренування на трасі в південнокорейському Пхенчхані, де будуть проходити змагання.

Про це з посиланням на прес-службу Національного олімпійського комітету повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Легенда українського біатлону пропустить Ігри в Пхенчхані

«Тренуємося ввечері при штучному освітленні, адже саме в такий час і в таких умовах будуть проходити гонки. Дуже холодно, тому і траса мерзла через сильні морози; немає ковзання. Відчувається і вітерець. Навряд чи щось суттєво зміниться в найближчі дні, тому готуємося саме до таких умов. У минулому році під час етапу Кубка світу на цій же трасі було тепло і все текло», - поділилася своїми враженнями біатлоністка Валентина Семеренко.

«Загалом все добре. Після останніх тренувальних зборів в Казахстані, які проходили на висоті більше 1,5 тис. Метрів і, до речі, теж при дуже низьких температурах, відчуваємо себе тут краще і думаємо, що бігти буде легше», - зазначила олімпійська чемпіонка.

Нагадаємо, зимова Олімпіада-2018 пройде з 9 по 25 лютого, Паралімпіада - з 9 по 18 березня.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Північній Кореї офіційно підтвердили, що її делегацію на Олімпіаді в південнокорейському Пхенчхані очолить формальний глава держави, голова президії верховного народного зібрання (парламенту) Кім Ен Нам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?